feestjes

orangeBerryblueBerrygreyBerry

Kinderfeestjes

Een kinderfeestje bij Thuis in Taart? Dat kan!

Voor kinderen van 6 t/m 14 jaar is het mogelijk om - afhankelijk van onze agenda - een kinderfeestje af te spreken op woensdagmiddag.

Kinderen t/m 8 jaar decoreren elk 4 cupcakes. Zijn de kinderen (allemaal) 9 jaar of ouder? Dan gaan we een boltaartje vullen, bekleden  en decoreren. De creaties gaan uiteraard mee naar huis in een mooi taartdoosje.

Het kinderfeestje is inclusief limonade en wat lekkers, en een aardigheidje voor de jarige. Het feestje begint om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 tot 2½ uur. Deze tijd gebruiken we voor (leren) decoreren van taartjes of cupcakes. We gaan er van uit dat het geven van de cadeautjes aan de jarige thuis al heeft plaats gevonden.

Ouders zijn van harte welkom om bij het kinderfeestje aanwezig te zijn / te blijven. Uiteraard hebben we ook een kopje koffie of thee.

De kosten van een kinderfeestje zijn € 160,- voor 8 kinderen. Voor elk kind extra, in totaal maximaal 12 kinderen, betaal je € 15,-.
 De betaling dient 7 dagen voorafgaand aan het kinderfeestje voldaan te zijn; annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voorafgaand aan de afgesproken datum.

Wil je een kinderfeestje afspreken? Neem dan contact met ons op.

Eigen groep

Ook voor een vrijgezellenfeestje, personeelsuitje of gewoon met een eigen groep, kun je bij ons terecht.

Voor deze gelegenheden kun je denken aan cupcakes, taartjes, koekejs en nog veel meer. Laat ons weten wat je wil doen en we maken er samen iets leuks van!

Voor meer informatie hierover kun je mailen, bellen of gezellig in de winkel langskomen.

Het plannen van een eigen groepsworkshop is mogelijk vanaf 7 personen.